E3 je tady!!! Máme pro vás krátký výtažek ze všech konferencí

11.06.2013 06:05

KONFERENCE MICROSOFT

    Na Microsoft konferenci jsme se nedozvědil o novém XBOX ONE nic moc nového, ale za to jsme mohli vidět nové herní tituly exklusivně pouze a jen pro rodinu XBOXů. Dozvěděli jsme se že známá hra World of Tanks vyjde speciálně pro XBOX 360, který Microsoft ještě vylepšil a měl by být tak tižší, užší a výkonnější. Dále byly zmiňovány hry jako je RISE, Metal Gear Solid, DarkSouls 2, Forza MotorSport 5 ....... Dále jsme mohli vidět novou verzi XBOX 360, který bude mít stejný vzhled jako nový XBOX ONE. Byla už i zmíněna cena XBOXU ONE, která byla stanovena na 499 EUR a tak byl i nový XBOX ONE jako první hozen na pulty prodejen.

KONFERENCE SONY

Ve 3 hodiny ráno jste měli možnost shlédnout konferenci SONY, kteří zveřejnili novou konzoli Playstation 4, a taky samozřejmě nějaké ty hry jako je třeba nový KillZone, Assassin´s Creed 4 Black Flag, Watch Dogs a spustu dalších. Byly také představeny nové služby pro PS4 jako je GyaGay služba, služby na sledování filmů, kterých je podl nás víc než je zdrávo, pak taky překopali PSN, takže by měl být přehlednější a vůbec tak celý nový. Jestli by jste chtěli vědět o novém PS4 něco víc tak jse podívejte na naší hlavní stránku a v katalogu by vám měl hned nový PS4 vyskočit.

Odkaz na PS4 : https://playgames-cz0.webnode.cz/products/playstation-4-odhaleni-/

KONFRENCE EA

Ve 22.00 byla k dispozici konference společnosti EA, která mimochodem roku 2012 dostala zlaté hovínko za nejhorší americkou firmu roku. Ale teď už k věci, EA zde představil nový Plants vs. Zombies s podtitulem Garden Warfare, který už neni malá hříčka pro příležitostné hráče, ale moderní TPS (third person shooter), ve které nehrajete za super moderního mariňáka, ale za obyčejnou slunečnici či kaktus a snažíte se ubránit před hordou valících se zombie. Dále byl předstven nový GamePlay ze hry Battlefield 4, ve kterém jsme mohli vidět totální destrukci svého okolí, která působí úžasně. Byly také představeny nové herní Enginy, na kterých poběží nové hry od EA. Pak tu byly k vidění nové Need For Speed Rivals, NBA live 14, FIFA 14, UFC a v neposlední řadě MADDEN NFL 25.

KONFRENCE UBISOFT

Přesně v 00.00 našeho času začla konferenc značky UBISOFT, která nám představila nového Rayman Legends plného roztomilého důvtipu, pak novinku jménem The Mighty Quest for Epic Loot, která je obklopena akčností, taktikou a stejně jako Rayman vtipem. Hra je momentálně v uzavřeném BETA testování a po vypuštění hry do světa hry bude F2P. Dále byly představeny realistické závody zakládající si na Co oP jménem The Crew. Potom taky Just Dance, Asssassi´s Creed 4 Black Flag, motocyklové závody Trials Fusion pro NEXT - GEN konzole a PC a jako poslední Trials Frontier pro mobilní zařízení. Ubisoft nám nic méně představili jenom jejich chystané tituly a společně doufejme že se jim všechna ta zajímavá herní díla  povedou.